Hieronnasta

Hieronnasta

Hieronta itsessään lisää aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Jumiutuneessa lihaksessa nestekierto vaikeutuu, millä on edelleen vaikutusta jänteiden ja nivelten nestekiertoon. Vapautuneessa lihaksessa hapekas veri kiertää helpommin ja näin koko lihas luonnollisesti hapettuu paremmin. Laskimoveren ja imunesteen parempi virtaus taas vie mennessään kudoksien tuottamia aineenvaihduntatuotteita. Hieronta myös venyttää lihasta ja lihasten ja muiden kudosten ympärillä olevia fascioita, mikä vähentää lihasjännitystä. Kaikkien näiden yhteisvaikutus saa aikaan lihaksen rentoutumisen. Lihaksen vapautuessa myös lihaksen aistielimet vapautuvat turruudesta ja sen vuoksi lihakset voivat hieronnan jälkeen tuntua kipeiltä jonkin aikaa, vaikka hieronta sinällään olisi ollut kohtuu kivutonta. Hieronnan vaikutuksesta kudokset nesteytyvät, mistä syystä korvaavan veden juominen on hieronnan jälkeen tärkeää. 

Tullessasi ensimmäisen kerran hierontaan täytätän esitietolomakkeen. Tämä sen vuoksi, että hieronnassa huomioon otettavat asiat tulisi puheeksi.  Tarkastathan Hieronnan esteet -välilehdeltä, että hieronta on mahdollista toteuttaa. 

Terveydenhuollon ammattilaisena minua velvoittaa salassapitovelvollisuus, mikä koskee myös hierontatilanteessa puhuttuja asioita.


Palvelun tuottaa Fokus-Visual
Välikylän Hieronta  Copyrights(c)2020, All Rights Reserved